Mijn Geboortekaartje Mijn Groei Mijn Tandjes

 


ie ben ik??

Hoi, ik ben Noah Menno Bohne en ik ben geboren op 15 februari 2008, om 15:14 uur. Ik woog 4320 gram en was 53 cm. Mijn papa en mama hebben mij gewoon genoemd naar één of andere Amerikaanse acteur uit de serie ER, nog ver voor mama überhaupt zwanger was vonden ze de naam Noah helemaal te gek toen ze de aftiteling van die serie lazen. Blijkbaar betekent Noah ook `rust, troost'. Mijn tweede naam, Menno, komt van mama’s broertje. Hij is dus mijn beetje gekke oom Menno..

Papa en mama kwamen er op 1 juni 2007 achter dat ze mij verwachtte en dat ging gepaard met vele tranen en ongeloof aangezien ik nogal op me heb laten wachten. Maar na een beetje hulp van slimme dokters was ik dan toch in de maak.. Mama heeft heel erg genoten toen ze zwanger van me was, maar ik was wel een beetje druk, zegt ze steeds. Ik schopte ook nogal graag tegen haar ribben aan, en dat was niet zo’n fijn gevoel. Ook was ze best heel erg dik, en met 33 weken zwangerschap was zelfs haar positiejas te klein. En ja, ik kan het ook niet helpen dat het juist toen 6 graden vroor..

Mijn papa heeft deze enorm gave website voor mij gemaakt en mama mag hem gaan bijhouden tot dat ik zelf oud genoeg ben.

Ik hoop, of nou ja mijn papa en mama hopen, dat jullie met veel plezier mee lezen in mijn leventje en dat jullie af en toe eens iets in het gastenboek schrijven.

Liefs,